Afișez toate cele 4 rezultate

Cuptor cu microunde incorporabil Hanseatic AC034B8S-S0EE

590,00 lei
Cuptorul cu microunde încorporat Hanseatic AC034B8S-S0EE vă oferă o capacitate generoasă de 34 de litri pentru a găti sau încălzi alimentele preferate. Cu o gamă variată de caracteristici și funcții avansate, acest cuptor cu microunde încorporat vă permite să gătiți cu ușurință și să obțineți rezultate excelente

Cuptor cu microunde incorporabil Hanseatic TC925B2F-SDEE

750,00 lei
Cuptorul cu microunde încorporat Hanseatic TC925B2F-SDEE este un aparat versatil, proiectat pentru a vă ușura activitățile de gătit și încălzire în bucătărie. Cu o capacitate de 25 de litri de spațiu de gătit, acest cuptor cu microunde oferă o gamă variată de caracteristici și funcții pentru a obține cele mai bune rezultate culinare.  

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 730/IX

1.290,00 lei
Cu modelul AMW730IX de la Whirlpool, vă puteți bucura de o combinație de eficiență energetică și performanță remarcabilă în bucătăria dvs. Această unitate încorporabilă se remarcă prin capacitatea sa de 31 de litri și funcția specială de grătar, oferindu-vă versatilitate în gătitul dvs. Cu o eficiență energetică de clasă B, acest aparat menține consumul de energie la un nivel optim.