Televizor TCL 43BP615, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

1.390,00 lei
Televizorul TCL 43BP615 este un model cu tehnologie LCD, o diagonala a ecranului de 108 cm, o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, 3 porturi HDMI pentru conectarea unui player Blu-ray, DVD, o consola de jocuri etc., 2 porturi USB pentru a conecta un hard disk extern, un Chromecast, un receptor Bluetooth etc., port Ethernet pentru a va conecta la internet prin cablu, conexiune la internet prin Wi-Fi, sistemul de operare Android, pe langa restul caracteristicilor enumerate mai jos.

Televizor Hisense 58E6KT , 146 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

1.690,00 lei
CALITATE 4K Urmareste emisiunile tale preferate, cufunda-te in cele mai recente filme sau fi prezent in fiecare moment al celor mai tari jocuri. Rasfatati-va cu un televizor Hisense 4K care o sa va trage chiar in centrul actiunii.

Televizor Hisense 55U71HQ, 139 cm, Ultra HD 4K, QLED, Smart

1.990,00 lei
Aproape de realitate cu peste 1 miliard de culori reale. Quantum Dot Color inseamna contraste precise si stralucire maxima a culorilor. Interactiunea perfecta dintre Hi View Engine, bazat pe un procesor quad core si tehnologia Quantum Dot, asigura un volum de culoare extins, bogatia detaliilor si luminozitatea maxima.

Cuptor Incorporabil Bosch HBA553BR0, Seria 4, 3D

1.590,00 lei
Cu cuptorul HBA553BR0 de la Bosch , veți putea găti preparate delicioase și sănătoase pentru familia și prietenii dvs. Acest cuptor oferă performanțe excelente, eficiență energetică și o serie de funcții utile pentru a satisface cele mai exigente cerințe culinare. Este o alegere excelentă pentru bucătăria dvs. modernă.  

Televizor iFFALCON 55K610, 139 cm, Smart, Android TV, 4K Ultra HD, LED

1.450,00 lei
Acest televizor iFFALCON 4K Ultra HD oferă imagini uimitoare și o experiență de vizionare deosebită cu tehnologii HDR și Dolby Vision. Cu Android TV, aveți acces la o varietate de aplicații, inclusiv Netflix, YouTube și multe altele. Controlul vocal facilitează navigarea, iar funcția Chromecast permite partajarea conținutului mobil pe ecranul mare.

Toshiba 55UF3D63DA 55 Zoll Fernseher/Fire TV (4K Ultra HD, HDR Dolby Vision, Smart TV, Triple-Tuner, Alexa Built-In, Bluetooth, Sound by Onkyo)

1.550,00 lei
Imagini impresionante - Experimentați conținut la rezoluție modernă 4K Ultra HD. Televizorul acceptă, de asemenea, Dolby Vision, HDR 10, inclusiv rezoluție HLG și TRU și micro Dimming, oferind fotografii cu contrast deosebit de ridicat, cu culori naturale și detalii impresionante. Acest lucru face ca experiența de vizionare să fie și mai realistă. Divertisment nelimitat - Lasă-te inspirat de gama diversă de Smart TV. Indiferent dacă este vorba de seriale maraton, seri de film sau evenimente sportive palpitante - datorită Fire OS aveți acces la nenumărate aplicații și biblioteci media, cum ar fi Prime Video, Netflix, DAZN, Disney+, YouTube, Twitch, ARD, ZDF și multe altele. (Se pot aplica taxe suplimentare de abonament atunci când utilizați servicii de streaming). Control inteligent - Controlați cu ușurință televizorul inteligent cu vocea prin Amazon Alexa. Datorită microfonului integrat, nu aveți nevoie de un difuzor inteligent suplimentar. Un simplu "Alexa" este suficient și schimbați stațiile, reglați volumul, deschideți aplicații și multe altele. este o joacă de copii. Posibilități versatile - difuzoare Onkyo

Adresa : Str. Uranus 14